Privacy

Biemans uitvaartzorg hecht aan de privacy van haar cliënten en relaties. Onze relatiebestanden worden daarom aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) via onze partner onder registratienummer m1294450. Ook de het relatiebestand van Stichting Deposito Uitvaartkosten Stichting Deposito Uitvaartkosten Fonds J.Chr. Biemans is bij het CBP aangemeld, onder registratienummer m1294449.

 

Het CPB heeft deze meldingen goedgekeurd en heeft bepaald dat onze bestanden en het gebruik daarvan conform haar richtlijnen functioneren.

 

Ongeadresseerde verspreiding

NIVO uitvaartverzekeringen verspreidt op regelmatige basis ongeadresseerd foldermateriaal, met daarop onder andere de contactgegevens van onze partner Hess uitvaartzorg,

om haar verzekeringsproducten aan te bieden. Verspreiders hebben de instructie deze uitsluitend in die brievenbussen te bezorgen waar geen ja/nee of nee/nee sticker op is aangebracht. Met klachten over deze bezorging kunt u terecht bij NIVO uitvaartverzekeringen, telefoon 0297-272 200.

 

 

Disclamer

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist of gewijzigd is. Begrafenisonderneming J.C. Biemans B.V.. aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Begrafenisonderneming J.C. Biemans B.V. sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of juist de onmogelijkheid van gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website.

 

Teksten en gedichtjes rouwkaarten

Biemans uitvaartzorg heeft zijn uiterste best gedaan om bronnen en rechthebbenden van beeldmateriaal, teksten en informatie die op deze website te zien is, te achterhalen,

en heeft voor een groot deel toestemming van de rechthebbenden verkregen. Wanneer desondanks tekst- of beeldmateriaal wordt getoond waarvan u (mede)rechthebbende

bent en voor het gebruik waarvan u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel voor het gebruik waarvan u geen toestemming hebt verleend, kunt u contact

opnemen met ons via post@biemans-uitvaartzorg.nl

 

Samenwerkingsverbanden

Aanbeveling van derden door Biemans uitvaartzorg heeft slechts betrekking op praktische samenwerkingsverbanden. Partijen opereren volledig onafhankelijk van elkaar en aanbevelingen wederzijds zijn dan ook geheel vrijblijvend en vanuit het oogpunt van vertrouwde en aanvullende dienstverlening.

 

© Copyright. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de directie van Begrafenisonderneming J.C. Biemans B.V. mag niets van deze site gebruikt worden.

De inhoud van deze site is het laatst gewijzigd op 24 september 2014.

 

Links

Verzekeringen:

www.nivo-nederland.nl

www.uzet-nederland.nl

www.gewoonvoorlater.nl

 

Bloemist:

www.uitvaartbloemistrotterdam.nl

 

Routeplanner voor openbaar vervoer:

www.ov9292.nl

Routeplanner voor de auto:

www.routenet.nl

googlemaps.nl

 

 

Acrobat Reader (PDF-reader):

www.adobe.com

 

Goed vindbaar in zoekmachines

Biemans uitvaartzorg hecht eraan waarde aan om eenvoudig vindbaar en bereikbaar te zijn en heeft haar site daarom op vele zoekpagina's aangemeld.

De meeste vragen om een terugplaatsing van een link. Deze treft u hieronder aan.

 

Biemans uitvaartzorg wordt ook gevonden via:

begrafenis.startpagina.nl, www.zoeken.nl, www.surfservice.nl, www.despecialisten.info,

www.startlinken.nl, www.rouwgids.nl, www.begrafenispolissen.nl, www.zoek.nl

DAG EN NACHT 7 dagen per week

Uitvaartzorg J.Chr. Biemans b.v.

Tel.:  010 - 245 70 90

Fax.: 010 - 245 05 12

e-mail:  biemans@hess.nl

 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer:  010 - 245 70 90

Rouwcentrum Overschie

Hoornsingel 10

3042 NL Rotterdam

Rouwcentrum De Meidoorn

Meidoornsingel 50

3053 BS Rotterdam

Rouwcentrum Hess

Reigerlaan 195

2903 LG Capelle aan den IJssel

Home | Privacy | Disclaimer | Links